Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731394768

Amistoso (Int., RC) 731394768 Información oficial sobre el partido 731394768 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

La Xara FC Alineación oficial del equipo 'La Xara FC' en el partido 2 - 5 Torre Rossa Calcio Alineación oficial del equipo 'Torre Rossa Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Xara FC Alineación oficial del equipo 'La Xara FC' en el partido 1 - 2 Torre Rossa Calcio Alineación oficial del equipo 'Torre Rossa Calcio' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Xara FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Óscar Budia de Xara va demostrar les seves habilitats al minut 37 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Fokko Roelofsz es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Xara va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aleksendras Probergas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Bertrand van Hooft per la seva rapidesa. Al minut 39 va intentar marxar per velocitat d'en Dölf Kram, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Torre Rossa Calcio

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb 25 minuts jugats, Mark Derov de Calcio va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pietro Antonio Cristofaro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Teodor Feuer de Calcio l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 40 de partit.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vannak 'Unpredictable' Uy va augmentar l'avantatge de Calcio a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Dölf Kram va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 2 - 5 per a Calcio.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Fortunato Moulard va poder marcar per a Calcio en un servei de cantonada picat per en Vannak 'Unpredictable' Uy quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fortunato Moulard, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fortunato Moulard va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Vannak 'Unpredictable' Uy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Primož Smej, però la pilota va topar amb el travesser.