Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731393849

Amistoso (Int., RC) 731393849 Información oficial sobre el partido 731393849 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 6 - 5 Fc Sajonara Devils II Alineación oficial del equipo 'Fc Sajonara Devils II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 6 - 4 Fc Sajonara Devils II Alineación oficial del equipo 'Fc Sajonara Devils II' en el partido
Tiene un resultado normal 6.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 17,0 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernando de Rojas Club de Futbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Darío Ramírez Lastra ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fernando es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 14 (Gol de penalti): Fernando va obtenir un penal al minut 14, que va llançar a la perfecció Marcos Francisco Obanos. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de 徐 (Xu) 存俊 (Cunjun) la va rematar Gonzalo Ederra amb una magnífica volea que va fer pujar per a Fernando el 3 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Fernando va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Darío Ramírez Lastra va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 92 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan Pedro Tienza arribés a peus de Ricardo Zaki, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fernando el 5 - 4.
  • 131 Minuto 94 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fernando va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gonzalo Ederra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 4.

Fc Sajonara Devils II

Goles Goles

  • 151 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 21 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Gabriel Bušniak.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 84 minuts quan Gabriel Bušniak va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Radoslav Motko, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 2.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Sajonara van mostrar una bona compenetració quan al minut 85 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Tomáš Vymetal va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 90 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gabriel Bušniak de Sajonara marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.
  • 153 Minuto 99 (Gol por la derecha): Sajonara van aconseguir el 6 - 5 que retallava diferències al minut 99 quan Gabriel Bušniak sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Radoslav Motko va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Sajonara va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gabriel Bušniak es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Ľubomír Mordáčik va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ctibor Jablonka.