Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731392862

Amistoso (Int., RC) 731392862 Información oficial sobre el partido 731392862 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Almogaver_victorios Alineación oficial del equipo 'Almogaver_victorios' en el partido 2 - 0 FC OZEX Solivar Alineación oficial del equipo 'FC OZEX Solivar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almogaver_victorios Alineación oficial del equipo 'Almogaver_victorios' en el partido 2 - 1 FC OZEX Solivar Alineación oficial del equipo 'FC OZEX Solivar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almogaver_victorios

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Jakub Holovský, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Yannik Peckelsheim va augmentar la diferència de Almogaver_victorios a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Yannik Peckelsheim va sorprendre Ondrej Klapáč amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 52 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Yannik Peckelsheim estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Molina Moreno va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jordi Ilari va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gorri Apatrena de Almogaver_victorios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC OZEX Solivar

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Solivar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Stanislav Mišák, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Vojtech Friňák quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Xose Albán va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tibor Ridaj de Solivar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.