Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390786

Amistoso (Int., RC) 731390786 Información oficial sobre el partido 731390786 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Dark Emperors Alineación oficial del equipo 'Dark Emperors' en el partido 1 - 0 TorinoChina Alineación oficial del equipo 'TorinoChina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dark Emperors Alineación oficial del equipo 'Dark Emperors' en el partido 3 - 0 TorinoChina Alineación oficial del equipo 'TorinoChina' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Emperors

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nare Aldui, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Carlos Gruilles va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Emperors se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Eric Maragall arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mariano Veidázar va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Domenico Bendoni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Mariano Veidázar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Domenico Bendoni va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

TorinoChina

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Royston Cook gairebé marca per a TorinoChina al minut 7 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): TorinoChina van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però 任 (Ren) 春嘉 (Chunjia) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.