Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389487

Amistoso 731389487 Información oficial sobre el partido 731389487 en Hattrick

15.05.2024 08:00:00

SuluovaSpor Alineación oficial del equipo 'SuluovaSpor' en el partido 0 - 6 Türkmen Futbol Kulübü Alineación oficial del equipo 'Türkmen Futbol Kulübü' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SuluovaSpor Alineación oficial del equipo 'SuluovaSpor' en el partido 0 - 5 Türkmen Futbol Kulübü Alineación oficial del equipo 'Türkmen Futbol Kulübü' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuluovaSpor

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SuluovaSpor Dawid Bardoński quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jon Careaga l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cene Šporn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Türkmen Futbol Kulübü

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Mert Kılıç va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Sedat Akbatu va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Türkmen posava el marcador 0 a 1.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Sedat Akbatu va aprofitar un error defensiu al minut 7, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Türkmen.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9, un xut de Jack Palmer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, Türkmen va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gan Kutner.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Passaven 51 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Wout van Helmond va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Türkmen augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Wout van Helmond es rifés el porter i marqués el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Sedat Akbatu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sedat Akbatu al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Nico Lüchinger va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gan Kutner, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gan Kutner es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jack Palmer de Türkmen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Maurilio Santibañez de Türkmen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.