Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389460

Amistoso (Int.) 731389460 Información oficial sobre el partido 731389460 en Hattrick

16.05.2024 02:15:00

Deborators Alineación oficial del equipo 'Deborators' en el partido 3 - 4 FC Kondor Zakřany Alineación oficial del equipo 'FC Kondor Zakřany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deborators Alineación oficial del equipo 'Deborators' en el partido 3 - 2 FC Kondor Zakřany Alineación oficial del equipo 'FC Kondor Zakřany' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,7 % 10,1 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deborators

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Debs va ser Iván Canielles.
  • 134 Minuto 12 (Gol de penalti): Als 12 minuts de joc, els nois de Debs van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Kai Ramus augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Debs pel centre va donar un gran resultat: el gol de Storm Boezewinkel va posar el 3 - 1 al marcador.

FC Kondor Zakřany

Goles Goles

  • 151 Minuto 13 (Gol por el centro): Un mica després, Jiří Ondřich de Zakřany va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Zakřany seguien lluitant fins al final. Al minut 37, fruit d'aquests esforços, Svatopluk Tvaroh va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Sigismondo Ruoti que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Svatopluk Tvaroh es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Svatopluk Tvaroh que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.