Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389137

Amistoso (Int.) 731389137 Información oficial sobre el partido 731389137 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido 4 - 6 Paraguana R.F.C. Alineación oficial del equipo 'Paraguana R.F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido 1 - 8 Paraguana R.F.C. Alineación oficial del equipo 'Paraguana R.F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ourense Fenix

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Celso Bogo va donar a Ourense un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ace Klashninovski, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ourense se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 28.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Joan Pol Roca trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 87 minuts quan Renán Narváez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Félicien Gnonsoa, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Ace Klashninovski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 86, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Damián Palacios de Ourense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Paraguana R.F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Paraguana. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Juan Carlos Villasmil xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 30. L'anotador per Paraguana va ser Eleazar Vivas, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrick Colina es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Paraguana l'avantatge per 2 - 4. Mario Alberto Duarte en va ser l'anotador.
  • 174 Minuto 88 (Gol de penalti): Paraguana va posar-se per davant 4 - 5 mitjançant un penal polèmic que Raúl Puerta va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andrick Colina, que va ser qui va marcar 4 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrick Colina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.