Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386943

Amistoso (Int., RC) 731386943 Información oficial sobre el partido 731386943 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Arrisque Tudo Alineación oficial del equipo 'Arrisque Tudo' en el partido 3 - 6 Kusihopper Alineación oficial del equipo 'Kusihopper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Arrisque Tudo Alineación oficial del equipo 'Arrisque Tudo' en el partido 3 - 4 Kusihopper Alineación oficial del equipo 'Kusihopper' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 11,0 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrisque Tudo

Goles Goles

  • 114 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Javier Galeano no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Bogdan Iovi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Arrisque es posava per davant!
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Arrisque va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gregorio Garaicorta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gabriel Ducrot al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gregorio Garaicorta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Javier Gonzalo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bogdan Iovi.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregorio Garaicorta de Arrisque va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kusihopper

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tim Goerz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Xavier Hoelzer arribés a peus de Paul-Émile Pêcheur, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kusihopper el 3 - 2.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 84 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Hans Kurath marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 170 Minuto 98 (Gol de falta): Al minut 98, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Yannic Frötmanning posar per davant al seu equip amb un 3 - 4.
  • 190 Minuto 103 (Gol de falta): Al 103 minuts, El Kusihopper va fer el 3-5. En Ilyas Zihler va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 182 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Al minut 110, els visitants es van col·locar 3 - 6 per sobre quan Paul-Émile Pêcheur va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Maximillian Reuschlein hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luca Segffert havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paul-Émile Pêcheur que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 103 (Ocasión de falta): Darío Rubén Georget va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Yannic Frötmanning que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximillian Reuschlein de Kusihopper va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.