Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386432

Amistoso (Int.) 731386432 Información oficial sobre el partido 731386432 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido 1 - 2 GS Balçova FC Alineación oficial del equipo 'GS Balçova FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido 0 - 4 GS Balçova FC Alineación oficial del equipo 'GS Balçova FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Brujas

Goles Goles

  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Kai Moldaschl no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

GS Balçova FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Charly Bonnardel quedar desmarcat i marcar per a GSB FC al minut 22. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sabinas Kožukauskas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ferhat Kadir Aksongar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Isidro Medrano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Sabinas Kožukauskas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dorin Precup, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Charly Bonnardel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Fikret Nisan de GSB FC, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Martín Rubio Ribera de GSB FC es va emportar una amonestació al minut 50 per provocar un rival.