Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386182

Amistoso (Int.) 731386182 Información oficial sobre el partido 731386182 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Atletico Cripton Alineación oficial del equipo 'Atletico Cripton' en el partido 8 - 1 America de Colombia Alineación oficial del equipo 'America de Colombia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atletico Cripton Alineación oficial del equipo 'Atletico Cripton' en el partido 7 - 0 America de Colombia Alineación oficial del equipo 'America de Colombia' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Cripton

Goles Goles

  • 114 Minuto 19 (Gol de penalti): Atletico va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Pedro Huelves, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Gabriel Cecilio Burdisso de Atletico, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atletico a 3 - 1. Judikaël Blervaque va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Unai Loroño de Atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Als 44 minuts de joc, els nois de Atletico van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Pedro Huelves augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atletico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Judikaël Blervaque va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Atletico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Niceto López, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Judikaël Blervaque, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 1 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sven Strunge per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leonardo Falla va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Pedro Huelves de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sven Strunge de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Unai Loroño de Atletico es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 90 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Eric Ormaondo sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.

America de Colombia

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fabián Giraldo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Colombia.