Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731385939

Amistoso (Int., RC) 731385939 Información oficial sobre el partido 731385939 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

HRO Evershagen Alineación oficial del equipo 'HRO Evershagen' en el partido 1 - 4 variado team Alineación oficial del equipo 'variado team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HRO Evershagen Alineación oficial del equipo 'HRO Evershagen' en el partido 1 - 0 variado team Alineación oficial del equipo 'variado team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HRO Evershagen

Goles Goles

  • 104 Minuto 65 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Mario Ahnert va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Evershagen: 1 a 4 al minut 65.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Viktor Mösch de Evershagen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

variado team

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Paolo Barzagli va anar a parar al cap de Aert Boxsem que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a variado el 0 - 1.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Filip Klaman va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, variado, al minut 23. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Logan Lockwood va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Attila Kovarszki per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 3
  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Nicholas Degas! Un inimaginable dribbling sobre Attila Kovarszki va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 4 per a variado.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Aert Boxsem, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. variado va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nicholas Degas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Paolo Barzagli va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): variado van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Markus Krauss des de l'esquerra va sortir desviat.