Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384345

Amistoso (Int., RC) 731384345 Información oficial sobre el partido 731384345 en Hattrick

16.05.2024 00:50:00

Sankt Pauli FDCPS Alineación oficial del equipo 'Sankt Pauli FDCPS' en el partido 3 - 0 Munt Arenys Alineación oficial del equipo 'Munt Arenys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sankt Pauli FDCPS Alineación oficial del equipo 'Sankt Pauli FDCPS' en el partido 1 - 1 Munt Arenys Alineación oficial del equipo 'Munt Arenys' en el partido
Tiene suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sankt Pauli FDCPS

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Una falta al minut 37 va provocar un lliure directe. Rupeshwar Verma el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de St. Pauli eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 77, César Babativa va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Iván Nahuel Dimitruk va augmentar l'avantatge de St. Pauli a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marius Straßenfeld al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Armando Favale va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Munt Arenys

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Tomasz Polok va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francesc Ramon Ginestar de Arenys es va guanyar la targeta groga merescudament.