Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383841

Amistoso (Int., RC) 731383841 Información oficial sobre el partido 731383841 en Hattrick

15.05.2024 07:00:00

hebei Alineación oficial del equipo 'hebei' en el partido 3 - 5 Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
hebei Alineación oficial del equipo 'hebei' en el partido 0 - 5 Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hebei

Goles Goles

  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en 李 (Li) 综清 (Zongqing) de hebei va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de hebei. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que 李 (Li) 综清 (Zongqing) xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): Després de 77 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al hebei, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Marcus Jonas de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 高 (Gao) 祥义 (Xiangyi) va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 付 (Fu) 凯峰 (Kaifeng) de hebei va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Heteropatriarcado Opresor FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 21 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Santiago Serrano Crespo.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Santiago Serrano Crespo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del Heteropatriarcado va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ivan Prach, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Heteropatriarcado va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 99. Shahidul Talukder va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Al minut 105, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan Ivan Prach va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Heteropatriarcado va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Henrique Angeriz va quedar-se sol davant el porter Wolfgang Unger, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mario César González Estefaní ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Lucian Semenescu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 103 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lucian Semenescu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.