Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382925

Amistoso (Int.) 731382925 Información oficial sobre el partido 731382925 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Sborello Team Alineación oficial del equipo 'Sborello Team' en el partido 5 - 1 Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sborello Team Alineación oficial del equipo 'Sborello Team' en el partido 6 - 0 Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sborello Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Przemysław Szydłowski va donar a Sborello un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Sborello va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nicola Riopi va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Orlando David Neves, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Orlando David Neves va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 0 al minut 40.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sborello pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luciano Colonna va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Luciano Colonna va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ignacio Ariza al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Aliberti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Ivano Vida de Sborello gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 290 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Ivano Vida va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Przemysław Szydłowski de Sborello la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Huracan de Adeje

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Huracan va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 1 quan Guillén Precedo va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Abel Estenaga va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Przemysław Łeszyk.