Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382196

Amistoso (Int., RC) 731382196 Información oficial sobre el partido 731382196 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Petufets Alineación oficial del equipo 'Petufets' en el partido 3 - 5 Grobnički Tići Alineación oficial del equipo 'Grobnički Tići' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Petufets Alineación oficial del equipo 'Petufets' en el partido 3 - 4 Grobnički Tići Alineación oficial del equipo 'Grobnički Tići' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petufets

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en 黄 (Huang) 贤宏 (Xianhong) ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Petufets es posava per davant 1 a 0.
  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Alberto Garcés va deixar la defensa rival amb un pam de nas. 黄 (Huang) 贤宏 (Xianhong) va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Petufets posava el marcador 2 a 0.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 90 minuts quan 黄 (Huang) 贤宏 (Xianhong) va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ángel Laverde, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Mauri Biarnés arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Petufets va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 黄 (Huang) 贤宏 (Xianhong) en un 1 contra 1 amb el porter Nolen Saršon, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 209 Minuto 91 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Alberto Garcés va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Marko Tucak va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Ángel Laverde de Petufets va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Grobnički Tići

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors de Grobnicani no defallien en cap moment. Producte d'això, en Borna Runko va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Borna Runko va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): En Andrej Piškorić donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 64 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 171 Minuto 91 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marko Tucak que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Grobnicani.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan Javor Kaurloto va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Andrej Piškorić va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.