Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731381227

Amistoso (Int.) 731381227 Información oficial sobre el partido 731381227 en Hattrick

15.05.2024 16:30:00

Jannick United Alineación oficial del equipo 'Jannick United' en el partido 6 - 1 Lakeus Alineación oficial del equipo 'Lakeus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jannick United Alineación oficial del equipo 'Jannick United' en el partido 4 - 1 Lakeus Alineación oficial del equipo 'Lakeus' en el partido
Tiene suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jannick United

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Jannick s'esgargamellaven dempeus per esperonar Nicklas Kiilerich que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Hidayət Quliyev va donar a Jannick un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Karlo Hamilton va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Jannick i marcant el 3 - 1.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jannick va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Reno Bertschinger progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Samy Abd El Nour va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jannick, Preben Nørmark, que va marcar, sense saber com, el 5 - 1.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jannick pel centre va donar un gran resultat: el gol de Samy Abd El Nour va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Reno Bertschinger va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jannick se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Remus Daniluc, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lakeus

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Lakeus va ser finalitzada des de l'esquerra per Petri Isokivi al minut 11. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lakeus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joona Kylli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Timo Lemetti va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Niiles Venäläinen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Timo-Pekka Ruuth de Lakeus es va guanyar la targeta groga merescudament.