Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379884

Amistoso 731379884 Información oficial sobre el partido 731379884 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido 2 - 5 titokilint Alineación oficial del equipo 'titokilint' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido 3 - 3 titokilint Alineación oficial del equipo 'titokilint' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,7 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrio San Miguel

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Barrio, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Andrea Mandini per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passava el minut 60 del matx, quan l'atent Iiro Jäkälä va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Barrio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zacharias 'Killer' Leeb en un 1 contra 1 amb el porter Ville Pöyhönen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Barrio va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Carlos Segovia va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

titokilint

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Als 10 minuts de partit, Salvo Adragna de titokilint va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Salvo Adragna es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Sansão Jesus Castro de titokilint va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Luis Ballado va pentinar un córner cap al segon pal que Sascha Brodmann va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 4.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Salvo Adragna de titokilint l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Basilio Barrikarte, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. titokilint va quedar sense poder incrementar el seu marcador.