Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379867

Amistoso (Int.) 731379867 Información oficial sobre el partido 731379867 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

Vfl Bad Spänza 09 Alineación oficial del equipo 'Vfl Bad Spänza 09' en el partido 2 - 1 BeeF eSports Alineación oficial del equipo 'BeeF eSports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vfl Bad Spänza 09 Alineación oficial del equipo 'Vfl Bad Spänza 09' en el partido 4 - 2 BeeF eSports Alineación oficial del equipo 'BeeF eSports' en el partido
Tiene mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,5 % 4,8 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vfl Bad Spänza 09

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Spänza va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Oliver Alles va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En André Salgueiro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bob Hill va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Ricardo Tenorio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Elalio Sitambuli de Spänza gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Kajus Welck es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

BeeF eSports

Goles Goles

  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): eSports va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Xalo Quintía, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Nart Shera que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): eSports va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Nart Shera va quedar-se sol davant el porter Martin Heiner, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Angelo Rinaldini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Olivier Pichon va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Martin Heiner va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 61, quan un error defensiu va deixar Alexy Thollet completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): eSports va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 63 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.