Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379705

Amistoso 731379705 Información oficial sobre el partido 731379705 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

CF Mandia Alineación oficial del equipo 'CF Mandia ' en el partido 4 - 1 Cicoa FC Alineación oficial del equipo 'Cicoa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Mandia Alineación oficial del equipo 'CF Mandia ' en el partido 3 - 1 Cicoa FC Alineación oficial del equipo 'Cicoa FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Mandia

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Alex Ramírez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 36.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Mandia va ser Sergio Mariño.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Jordi Galván va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mandia, Edu Esteve, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Mandia i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 71 minuts de joc. Mentre en Martí Viusà el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Simó Pifarré va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mandia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Mandia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Mariño en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Matapozuelos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Mandia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Sabugueiro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Matapozuelos.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pere Antoni Buxadé va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pere Antoni Buxadé de Mandia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raúl Sabugueiro va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Galván de Mandia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, Simó Pifarré de Mandia va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Cicoa FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jorge Belda Pérez-Pedrero quedar desmarcat i marcar per a Cicoa al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.