Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379433

Amistoso (Int.) 731379433 Información oficial sobre el partido 731379433 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Can Cervera Alineación oficial del equipo 'Can Cervera' en el partido 2 - 4 TommyFC Alineación oficial del equipo 'TommyFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Can Cervera Alineación oficial del equipo 'Can Cervera' en el partido 1 - 6 TommyFC Alineación oficial del equipo 'TommyFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Cervera

Goles Goles

  • 136 Minuto 20 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Andrea Meissner s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Alberto Fideu, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 1.
  • 104 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Adrià Jauset va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Cervera va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Marc Gasqué va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 210 Minuto 16 (Ocasión de falta): Adrià Jauset va llançar una falta directa al minut 16 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Cervera va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Preben Fagervik ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Cervera va posar setge sobre la defensa central visitant però en Luis Miranda no va estar gens encertat.

TommyFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adriano Rapisarda que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a TFC.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TFC va ser finalitzada des de l'esquerra per Antonio De Milato al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rafa Cañavate el va rematar Antonio De Milato amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, TFC va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adriano Rapisarda, amb un xut sec des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea Meissner.