Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379095

Amistoso (Int.) 731379095 Información oficial sobre el partido 731379095 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Real Torvaianica Alineación oficial del equipo 'Real Torvaianica' en el partido 1 - 1 A.F. BUT UNITED Alineación oficial del equipo 'A.F. BUT UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Torvaianica Alineación oficial del equipo 'Real Torvaianica' en el partido 4 - 0 A.F. BUT UNITED Alineación oficial del equipo 'A.F. BUT UNITED' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Torvaianica

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Torvaianica una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Emilio Rositani, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Henneke Paukner hauria d'haver estat gol al minut 18 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Candido Schinco de Torvaianica va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 42, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Torvaianica Candido Schinco quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Henneke Paukner va estar a punt d'empatar per a Torvaianica quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Felipe Pessano va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Felipe Pessano va fer una magnífica aturada al minut 44, tot i el bon llançament de falta de Candido Schinco.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Torvaianica va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Henneke Paukner en un 1 contra 1 amb el porter Felipe Pessano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Henneke Paukner del Torvaianica ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Emilio Rositani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Henneke Paukner va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

A.F. BUT UNITED

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el Singuerlin va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Víctor Cebericha, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ramón Ayelo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florus Olfers de Singuerlin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Ayelo de Singuerlin es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.