Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379018

Amistoso (Int.) 731379018 Información oficial sobre el partido 731379018 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

SCL-limmen Alineación oficial del equipo 'SCL-limmen' en el partido 7 - 1 Idrofobi Inefficaci Alineación oficial del equipo 'Idrofobi Inefficaci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
SCL-limmen Alineación oficial del equipo 'SCL-limmen' en el partido 9 - 0 Idrofobi Inefficaci Alineación oficial del equipo 'Idrofobi Inefficaci' en el partido
Tiene mala suerte 9.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCL-limmen

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Vivien Boullier va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 3, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del SCL-limmen, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan SCL-limmen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Wayne Lanz des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SCL-limmen. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Mile Krstić xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SCL-limmen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Denny van Tijsterkamp progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SCL-limmen pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thys Adriaanse va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sokhan Loun va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, SCL-limmen va aconseguir el 7 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mile Krstić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Mile Krstić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SCL-limmen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mile Krstić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hector Moya va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Idrofobi Inefficaci

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats de Inefficaci van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Igor Ananich va anotar el 5 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.