Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731378178

Amistoso 731378178 Información oficial sobre el partido 731378178 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

la resaca c.f Alineación oficial del equipo 'la resaca c.f' en el partido 1 - 0 Birras y Petas Alineación oficial del equipo 'Birras y Petas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
la resaca c.f Alineación oficial del equipo 'la resaca c.f' en el partido 4 - 1 Birras y Petas Alineación oficial del equipo 'Birras y Petas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la resaca c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats van embogir quan en Maciej Pacuk va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de resaca.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): resaca va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Maciej Pacuk va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Ladislav Barta es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fiorindo Paladin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gianpaolo Mallozzi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Ladislav Barta de resaca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Birras y Petas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Birras van sortir al contraatac al minut 29, però Czesiek Krzyżański va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Ricardo Casaldaguilla va estar a punt de posar per davant a Birras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stefano Sciarra va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Czesiek Krzyżański de Birras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Stefano Sciarra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ricardo Casaldaguilla no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Arent Nilsson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.