Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376148

Amistoso (Int., RC) 731376148 Información oficial sobre el partido 731376148 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 3 - 2 Korobovo Alineación oficial del equipo 'Korobovo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 2 - 0 Korobovo Alineación oficial del equipo 'Korobovo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SparzTim

Goles Goles

  • 100 Minuto 43 (Gol de falta): Víctor Pacheco va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 43.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): 施 (Shi) 淮永 (Huaiyong) s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 103 (Gol por la izquierda): SparzTim prenia la batuta de l'encontre al minut 103, quan en 施 (Shi) 淮永 (Huaiyong) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 32 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Víctor Pacheco va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan Manuel de Liaño des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): SparzTim enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Abraham Romero Hernández va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SparzTim Damaso Tellabide quasi va assolir l'empat al minut 78 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 106 (Ocasión por el centro): En Víctor Pacheco, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Korobovo

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Artyom Bulyukin arribés a peus de Benjamin Vasseur, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Korobovo el 0 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yuriy Kovarskiy, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Korobovo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jads Lopes Couto va desviar el xut final de Vyacheslav Khromtsov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikhail Pankov de Korobovo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benjamin Vasseur.