Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731375302

Amistoso (Int., RC) 731375302 Información oficial sobre el partido 731375302 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

The best goalkeeper Alineación oficial del equipo 'The best goalkeeper' en el partido 0 - 2 bajo gualicho Alineación oficial del equipo 'bajo gualicho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The best goalkeeper Alineación oficial del equipo 'The best goalkeeper' en el partido 2 - 0 bajo gualicho Alineación oficial del equipo 'bajo gualicho' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The best goalkeeper

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quique Gómez de goalkeeper es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Ibarra de goalkeeper es va guanyar la targeta groga merescudament.

bajo gualicho

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): gualicho va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Konrad Duleba la va transformar en el 0 - 1.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El porter de gualicho va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Konrad Duleba va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gualicho va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rüştü Yeldem, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): gualicho van sortir al contraatac al minut 39, però Juan Sebastían Pizarro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de gualicho, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Hernán Corbatta va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): gualicho va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Konrad Duleba va anar a parar a les mans del porter.