Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372637

Amistoso (Int., RC) 731372637 Información oficial sobre el partido 731372637 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Buntbären Alineación oficial del equipo 'Buntbären' en el partido 0 - 2 Daïdaï FC Alineación oficial del equipo 'Daïdaï FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Buntbären Alineación oficial del equipo 'Buntbären' en el partido 2 - 0 Daïdaï FC Alineación oficial del equipo 'Daïdaï FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buntbären

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 27 (Ocasión de falta): Radosław Grzelecki va llançar una falta directa al minut 27 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Buntbären va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lois Aschmann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamin Zeinlhofer-Schriefl de Buntbären es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 20 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Benjamin Zeinlhofer-Schriefl de Buntbären per doble groga al minut 20.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Sterneder de Buntbären la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Daïdaï FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan Eriberto Venanzoni va posar els visitants Daïdaï per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Daïdaï va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jean-Maurice Reine, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Renzo Lombardo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Přemysl Kalivoda de Daïdaï va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 288 Minuto 89 (Ocasión evento especial): El Daïdaï volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 89, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Caitan Aizpurua de Daïdaï va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.