Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731371121

Amistoso (Int.) 731371121 Información oficial sobre el partido 731371121 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

FC MONI Alineación oficial del equipo 'FC MONI' en el partido 3 - 0 Esmalusilo Rovers Alineación oficial del equipo 'Esmalusilo Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC MONI Alineación oficial del equipo 'FC MONI' en el partido 2 - 0 Esmalusilo Rovers Alineación oficial del equipo 'Esmalusilo Rovers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC MONI

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 7 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Félix Yotún. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 134 Minuto 13 (Gol de penalti): Félix Yotún va augmentar la diferència de MONI a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José María Vicuña Oyarbide es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Jesús Ignacio Vas-Fillado quasi marca en una jugada assajada de córner que Alfredo Doñate havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José María Vicuña Oyarbide. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Merlin Ganzel de MONI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Esmalusilo Rovers

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Esmalusilo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 14, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Frans Thier.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Esmalusilo van sortir al contraatac al minut 28, però Jannes van Lanschot va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Roee Gur va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Frans Thier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.