Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731370564

Amistoso (Int.) 731370564 Información oficial sobre el partido 731370564 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

SC-Hveen Alineación oficial del equipo 'SC-Hveen' en el partido 6 - 0 Eberhard Boys Alineación oficial del equipo 'Eberhard Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SC-Hveen Alineación oficial del equipo 'SC-Hveen' en el partido 4 - 0 Eberhard Boys Alineación oficial del equipo 'Eberhard Boys' en el partido
Tiene suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC-Hveen

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): SC-Hveen va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Kennet Stoltenberg va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de SC-Hveen al minut 18, que va llançar ajustat al pal en Kennet Stoltenberg. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kennet Stoltenberg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a SC-Hveen.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): SC-Hveen va augmentar la diferència quan Nikolai Brusse no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SC-Hveen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Humphrey Aerts progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Kennet Stoltenberg va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 83 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Graziano Tamai es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SC-Hveen, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Maurício Gomes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eberhard Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 7, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gigi Corrado va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Fred Selle des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Eberhard va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 72, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Selçuk Etiz.