Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731370054

Amistoso (RC) 731370054 Información oficial sobre el partido 731370054 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido 2 - 1 Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido 1 - 5 Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguila Roja

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Lubín Tomás Marín s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Josep Colom, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aguila se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 101.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en David Moscoso no va ser aprofitada per en Antonio Barraquer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Lopo Ameixeira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aguila se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Colom de Aguila va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sanvicenteño

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Remus Crânganu quedar desmarcat i marcar per a Sanvicenteño al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Carlos García de Blas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Sanvicenteño va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Paskoal Azkurreta va quedar-se sol davant el porter Sergio Morente, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): El Sanvicenteño va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Carlos García de Blas la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Vadillo de Sanvicenteño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Enrique Balarezo.