Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731368829

Amistoso (Int.) 731368829 Información oficial sobre el partido 731368829 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

IC Stahl Tuzak Alineación oficial del equipo 'IC Stahl Tuzak' en el partido 3 - 3 BAD BOYS F.C. Alineación oficial del equipo 'BAD BOYS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
IC Stahl Tuzak Alineación oficial del equipo 'IC Stahl Tuzak' en el partido 5 - 1 BAD BOYS F.C. Alineación oficial del equipo 'BAD BOYS F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IC Stahl Tuzak

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nik Kleine de Stahl aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 104 Minuto 51 (Gol de penalti): Al minut 51, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Samuele Ivaldi va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del Stahl amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Dariusz Staniewski en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nik Kleine va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Stahl sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marcus Nieberle, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samuele Ivaldi de Stahl va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BAD BOYS F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 15 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 15 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de BOYS. Richardt Kahl el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BOYS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Richardt Kahl.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al BOYS per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 28. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Richardt Kahl. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mendrika Ramanitrandrasana de BOYS es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.