Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731368290

Amistoso (Int., RC) 731368290 Información oficial sobre el partido 731368290 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

F.c. Stefanese Alineación oficial del equipo 'F.c. Stefanese' en el partido 4 - 2 F.C. GranTofu Alineación oficial del equipo 'F.C. GranTofu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.c. Stefanese Alineación oficial del equipo 'F.c. Stefanese' en el partido 3 - 2 F.C. GranTofu Alineación oficial del equipo 'F.C. GranTofu' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c. Stefanese

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Donato Berni va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Stefanese.
  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 71, indicava inequívocament que en Ottavio Robazza va saber trobar la xarxa rival. Stefanese desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 123 Minuto 99 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 99 gràcies a la jugada de Giacomo Miglietta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 109 (Gol por el centro): Al minut 109 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pierre-Henri Vendeville, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Stefanese.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Stefanese va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Rodolfo Casarotto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pierre-Henri Vendeville! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pierre-Henri Vendeville va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 32. En Siro Insolera va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Donato Berni del Stefanese ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Stefanese va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Donato Ricco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Donato Berni va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Giacomo Miglietta de Stefanese va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Donato Ricco de Stefanese la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. GranTofu

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): GranTofu van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 57, quan Roman Garbacz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 75 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ricardo Valaguer de GranTofu marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Ricardo Valaguer va estar a punt de posar per davant a GranTofu amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giovanni Valdarchi va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ijinio Cousino va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de GranTofu, l'equip va recuperar la pilota al minut 103 i va contraatacar. En Ricardo Valaguer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Ignasi Lleget.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roman Garbacz de GranTofu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.