Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731367488

Amistoso (Int., RC) 731367488 Información oficial sobre el partido 731367488 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Kevlar FC Alineación oficial del equipo 'Kevlar FC' en el partido 3 - 4 Crossing Red Star Alineación oficial del equipo 'Crossing Red Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kevlar FC Alineación oficial del equipo 'Kevlar FC' en el partido 1 - 3 Crossing Red Star Alineación oficial del equipo 'Crossing Red Star' en el partido
Tiene suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kevlar FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): Sergio Urzáiz de Kevlar va demostrar les seves habilitats al minut 52 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 89. Julián Liaño, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Kevlar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Onofre Gironès hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Kevlar Julián Liaño quasi va assolir l'empat al minut 75 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 93 per blocar una centrada d'en Sergio Urzáiz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kevlar.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): En Mirco Schnakenberg va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, David Siloniz va xutar fora per a Kevlar, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Patrik Johansson de Kevlar va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kevlar, Mirco Schnakenberg, col·locà la pilota just a les mans d'en Francisco José Clericat. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Julián Liaño anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Kevlar.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Miguel Ángel Medina Mendoza de Kevlar anava molt fort i col·locat però Francisco José Clericat no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.

Crossing Red Star

Goles Goles

  • 139 Minuto 25 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Isaak Köppen van servir per superar a l'últim defensor, en Aram Mesquida. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Crossing cantant "Isaak Köppen selecció!"
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guillermo Frisa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Isaak Köppen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Patrik Johansson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fănel Băbuţ, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fănel Băbuţ va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Sahan Fernando de Crossing va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Kris Bergmans va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Patrik Johansson va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Al minut 108 de partit, Damian Demoulin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Sahan Fernando va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Francisco José Clericat de Crossing va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Crossing Damian Demoulin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Kris Bergmans de Crossing, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Patrik Johansson en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.