Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366332

Amistoso 731366332 Información oficial sobre el partido 731366332 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

karbunco Sporting Alineación oficial del equipo 'karbunco Sporting' en el partido 2 - 2 Burgos Titans Alineación oficial del equipo 'Burgos Titans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
karbunco Sporting Alineación oficial del equipo 'karbunco Sporting' en el partido 2 - 0 Burgos Titans Alineación oficial del equipo 'Burgos Titans' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

karbunco Sporting

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): karbunco s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Jurdan Urkuña per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): karbunco equilibrava la balança al minut 86. En Francisco Valseca, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aracelio Croses de karbunco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Burgos Titans

Goles Goles

  • 160 Minuto 31 (Gol de falta): L'entrenador de Burgos es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Hayden Haase era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 50 minuts quan Alfonso Lorenzo Sarabia va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Burgos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Burgos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcus Hoffeins, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alexandru Hotoboc. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.