Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366264

Amistoso (Int., RC) 731366264 Información oficial sobre el partido 731366264 en Hattrick

15.05.2024 13:00:00

Clan Mcfeet Alineación oficial del equipo 'Clan Mcfeet' en el partido 5 - 2 RKS MAZOWIA 98 Alineación oficial del equipo 'RKS MAZOWIA 98' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Clan Mcfeet Alineación oficial del equipo 'Clan Mcfeet' en el partido 2 - 3 RKS MAZOWIA 98 Alineación oficial del equipo 'RKS MAZOWIA 98' en el partido
Tiene bastante suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clan Mcfeet

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Roscoe Haddon va acabar en una passada genial cap al jugador de Mcfeet Ernest Mboui, que va marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Mcfeet va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Ernest Mboui va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Ernest Mboui va donar a Mcfeet un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mcfeet pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ernest Mboui va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hjalmar Lund, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Mcfeet.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 31 minuts, el Mcfeet va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Roscoe Haddon va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 71, i va passar la pilota a Ernest Mboui, però aquest no va encertar a marcar.

RKS MAZOWIA 98

Goles Goles

  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): MAZOWIA va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Tor Mæle.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Pit Freudenberg per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): MAZOWIA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 6, però Jarek Powróz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Pit Freudenberg quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Filiberto Martín, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Pit Freudenberg quasi aconsegueix empatar per MAZOWIA al minut 63, però Filiberto Martín va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.