Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364305

Amistoso (Int.) 731364305 Información oficial sobre el partido 731364305 en Hattrick

15.05.2024 15:20:00

TSAWA Alineación oficial del equipo 'TSAWA' en el partido 5 - 0 Praterstar Bombers Alineación oficial del equipo 'Praterstar Bombers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TSAWA Alineación oficial del equipo 'TSAWA' en el partido 5 - 0 Praterstar Bombers Alineación oficial del equipo 'Praterstar Bombers' en el partido
Tiene un resultado normal 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSAWA

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TSAWA. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jean-Marc Coutelle xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fatteh Ziani va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Basso Traoré de TSAWA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Jules Dusautoir va augmentar la diferència de TSAWA a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a TSAWA i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 89 minuts de joc. Mentre en Jules Dusautoir el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): TSAWA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Pablo Jiménez Orozco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Jules Dusautoir va fallar un penal al minut 67.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vasilis Eaves. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet René Caussade va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Praterstar Bombers

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Praterstar va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Benjamin Pürmayr no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Karl Widder de Praterstar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lukas Biedermann de Praterstar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.