Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731363966

Amistoso (Int., RC) 731363966 Información oficial sobre el partido 731363966 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido 3 - 2 Ten Pac Alineación oficial del equipo 'Ten Pac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido 2 - 0 Ten Pac Alineación oficial del equipo 'Ten Pac' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blanes-Llampec FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Tino Gutiérrez de León estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Josep Maria Frau va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 23.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Blanes-Llampec, atacant per l'esquerra al minut 47, va aprofitar el magnífic llançament de Eloi de Sert per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Blanes-Llampec va posar-se per davant 3 - 2 al minut 73, quan Oriol Añó va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Blanes-Llampec va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josep Maria Frau en un 1 contra 1 amb el porter Marco Zeni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Blanes-Llampec va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Oriol Añó la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maiol Masià va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maiol Masià va fer una magnífica centrada, però la rematada de Pablo Vázquez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tino Gutiérrez de León va rematar alt.

Ten Pac

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Quecholli Och de Ten va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Diego Camarero no va poder aturar Raleigh Ahotaein de Ten, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 62 el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rudolf Stasikowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.