Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731363054

Amistoso (Int., RC) 731363054 Información oficial sobre el partido 731363054 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Rayo Reclu Alineación oficial del equipo 'Rayo Reclu' en el partido 7 - 8 Atlético Mununú Alineación oficial del equipo 'Atlético Mununú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Rayo Reclu Alineación oficial del equipo 'Rayo Reclu' en el partido 2 - 6 Atlético Mununú Alineación oficial del equipo 'Atlético Mununú' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Reclu

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 33 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Łucjan Zembik, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Reclu a l'empat.
  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Reclu va reduir el marcador al minut 59 a 2 - 3 quan Ricardo Ondovilla va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors del Reclu amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 67, deixant Carlos Saúl Fontcuberta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Passats 92 minuts, Mohd Marzuki Hisyam, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Reclu es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Mohd Marzuki Hisyam no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 el Reclu va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mohd Marzuki Hisyam no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Ignacy Borowicki va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Reclu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Reclu Pedro Pilar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nahuel Pinazo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Ignacy Borowicki de Reclu va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paco Santiago va xutar fora per a Reclu, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Robert Forcoş anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Reclu.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): Łucjan Zembik de Reclu va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Nahuel Pinazo s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 7 - 7.

Atlético Mununú

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pablo González la va rematar Walter Fitzpatrick amb una magnífica volea que va fer pujar per a Atlético el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Claudio Nava va augmentar l'avantatge de Atlético a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 28 de partit va donar a Atlético l'avantatge per 0 - 3. Israel Iriarte en va ser l'anotador.
  • 162 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Matías Levin va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 95.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): El Atlético va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 78 amb un llançament de falta perillós. En Ignacio Silvano però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 262 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt d'empatar al 93 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pablo González que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Anacleto Zúñiga de Atlético va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Walter Fitzpatrick va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Atlético, Rodolfo Gorzy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Claudio Nava de Atlético, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Paco Santiago en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Nahuel Pinazo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 8 per a Atlético.