Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361302

Amistoso (Int., RC) 731361302 Información oficial sobre el partido 731361302 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido 2 - 4 Atletico MaSo Alineación oficial del equipo 'Atletico MaSo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido 3 - 0 Atletico MaSo Alineación oficial del equipo 'Atletico MaSo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El regreso de futbol samba

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passava el minut 39 del matx, quan l'atent Duminda Asar va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 73 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Jesús Piña, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el regreso a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rodrigo Brondi i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a regreso, però el xut de Abdelbassir Zouaki va sortir bastant desviat.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Duminda Asar va fer al minut 54 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Diego Yecora, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Aldán Caraduxe de regreso es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): regreso va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Adrián Azcona va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rodrigo Brondi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelbassir Zouaki de regreso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletico MaSo

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Atletico sabia com jugar al contraatac, i al minut 20, Hannes Schneidereit va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 136 Minuto 25 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Abdelbassir Zouaki s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Achille Carretti, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.
  • 136 Minuto 40 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Zaïm Raddadi encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Hannes Schneidereit anotar per a Atletico el 1 - 3. Millor no veure'n la repetició.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Atletico era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Giuseppe Rottoli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dino Zito, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.