Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361009

Amistoso (Int.) 731361009 Información oficial sobre el partido 731361009 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

GitaTV Alineación oficial del equipo 'GitaTV' en el partido 0 - 6 Satander Team FC Alineación oficial del equipo 'Satander Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GitaTV Alineación oficial del equipo 'GitaTV' en el partido 0 - 2 Satander Team FC Alineación oficial del equipo 'Satander Team FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GitaTV

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): GitaTV van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 91, però el xut de Angelo Giorgio Dalla Torre des de l'esquerra va sortir desviat.

Satander Team FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Satander va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Paolo Timoteo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Satander va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mauricio Leitao, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sergey Elikasvhili‎ que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Paolo Timoteo de Satander va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Gniewomir Lewandowski va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Satander van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ernesto Núñez de Lara va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 135 Minuto 90 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Paolo Timoteo de Satander va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 Dariusz Michalec va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tomàs Balagué, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Satander van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jonas Bredner va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mauricio Leitao al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Galal Abou Hashem es va quedar sol davant del porter, al minut 30. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Folkert Jan Kouwenberg quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dariusz Michalec, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Sergey Elikasvhili‎ va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Dariusz Michalec va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91, el Satander va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Martí Dies s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.