Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BRUNO Y LUNA FC (493396) - Real Covadonga C.F. (771973) » 73136081: T17/J12/VII

Liga 73136081 Información oficial sobre el partido 73136081 en Hattrick

15.07.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VII.563 (38599)

Colosus Alineación oficial del equipo 'Colosus' en el partido 4 - 1 Puerto Urraco.C.F. Alineación oficial del equipo 'Puerto Urraco.C.F.' en el partido
Henk Heinen (14') 1 - 0
1 - 1 Miguel Molina (20')
Juan Petenuzzo (39') 2 - 1
Axel Aigrefeuille (73') 3 - 1
Xeno Tan (84') 4 - 1
Colosus Alineación oficial del equipo 'Colosus' en el partido 4 - 1 Puerto Urraco.C.F. Alineación oficial del equipo 'Puerto Urraco.C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Colosus Alineación oficial del equipo 'Colosus' en el partido 2 - 0 Puerto Urraco.C.F. Alineación oficial del equipo 'Puerto Urraco.C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colosus

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): En Carlos Secher entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Colosus, un peu providencial d'en Henk Heinen va situar el 1-0 al panell digital.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 39 gràcies a la jugada de Juan Petenuzzo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Colosus va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Axel Aigrefeuille, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Xeno Tan va augmentar l'avantatge de Colosus a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Jorge Fandiño del Colosus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Colosus va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Diego Prats va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Xeno Tan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alejandro Alonso de Colosus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Colosus ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Secher, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Urban Židan, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Petenuzzo de Colosus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Petenuzzo de Colosus va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Puerto Urraco.C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Miguel Molina era molt més ràpid que el defensa Urban Židan. Al minut 20, el jugador de Urraco.C.F. va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Urraco.C.F. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Alberti, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Molina de Urraco.C.F. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Miguel Molina de Urraco.C.F. per doble groga al minut 80.