Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731360297

Amistoso (Int., RC) 731360297 Información oficial sobre el partido 731360297 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido 7 - 9 Weunited Alineación oficial del equipo 'Weunited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido 3 - 3 Weunited Alineación oficial del equipo 'Weunited' en el partido
Tiene mucha potra 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osasuneros

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Javier Noroña Freire va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Osasuneros, Xedeón Triáns, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Abdelmouqit Falah ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Osasuneros es posava per davant 2 a 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Osasuneros. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Àngel Arnavat xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Pedro Draper va donar a Osasuneros un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 99 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Osasuneros una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Xedeón Triáns, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 5 - 5. Tot això passava al minut 99.
  • 122 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Osasuneros prenia la batuta de l'encontre al minut 111, quan en Xedeón Triáns va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 6 - 5 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Pedraza, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Lars-Owe Thorstensson, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Pedraza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Àngel Arnavat per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Christ van Aerle va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Osasuneros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xedeón Triáns, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lars-Owe Thorstensson de Osasuneros es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Abdelmouqit Falah de Osasuneros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jan Rozman de Osasuneros anava molt fort i col·locat però Christ van Aerle no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, German Zabal de Osasuneros és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 7 - 7.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Osasuneros Xedeón Triáns, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Christ van Aerle. El marcador continuava 7 - 8.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Osasuneros Francisco Ram de Liñan va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Weunited

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Gabriel Brønstad va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Weunited i marcant el 1 - 1.
  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en David Rancourt va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 38: 2 - 2.
  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): Weunited va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Zé Azevedo la va transformar en el 3 - 3.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): El contraatac de Weunited va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Zé Azevedo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 4!
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pier Giorgio Angiò que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Weunited.
  • 161 Minuto 114 (Gol por el centro): Als 114 minuts de partit, Serovpe Papazyan de Weunited va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 6 - 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Brønstad de Weunited va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubens Scheraggi de Weunited va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Pier Giorgio Angiò anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a Weunited.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Weunited, Serovpe Papazyan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Gabriel Brønstad de Weunited, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jan Rozman en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 9.