Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359689

Amistoso (Int.) 731359689 Información oficial sobre el partido 731359689 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido 6 - 0 FC Unirea Aradu Nou Alineación oficial del equipo 'FC Unirea Aradu Nou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido 3 - 0 FC Unirea Aradu Nou Alineación oficial del equipo 'FC Unirea Aradu Nou' en el partido
Tiene bastante suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BENDER FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dillon Macaluso ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, BENDER es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de BENDER a 2 - 0. Stefano Petronio va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BENDER va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roque Mafra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): BENDER va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Máté Barasits, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Dirk Butseraen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BENDER pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dirk Butseraen va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dillon Macaluso es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Stefano Petronio va enviar un xut des de 40 metres al minut 6, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): BENDER va ser a punt de marcar al minut 42, quan el seu jugador Alfred Edvartsen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrian Sauder. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Dillon Macaluso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Giulio Scirea va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dirk Butseraen de BENDER es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Unirea Aradu Nou

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Unirea van sortir al contraatac amb encert al minut 62, però Zoltán Csajányi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Mussini de Unirea va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.