Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359561

Amistoso (Int., RC) 731359561 Información oficial sobre el partido 731359561 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

AFC Dunarea Alineación oficial del equipo 'AFC Dunarea' en el partido 0 - 1 Bambinos 2 Alineación oficial del equipo 'Bambinos 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AFC Dunarea Alineación oficial del equipo 'AFC Dunarea' en el partido 0 - 1 Bambinos 2 Alineación oficial del equipo 'Bambinos 2' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Dunarea

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dunarea va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Florin Moholea va sortir per sobre el travesser.
  • 224 Minuto 59 (Ocasión de penalti): En David Cevallos va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 59, però el porter visitant Hermenegild Claravalls el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Justino Sena va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dunarea que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 206 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 83, tothom va saber perquè en Justino Sena era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dunarea va anar a parar a la dreta de l'atac on en Justino Sena, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leendert-Jan Bakels es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 47 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47 del partit, Leendert-Jan Bakels de l'equip Dunarea, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mümin Başkülekçi de Dunarea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bambinos 2

Goles Goles

  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alberto Barakaldo quedar desmarcat i marcar per a Bambinos al minut 73. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.