Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359098

Amistoso (Int., RC) 731359098 Información oficial sobre el partido 731359098 en Hattrick

15.05.2024 13:00:00

KVVOléOlé Alineación oficial del equipo 'KVVOléOlé' en el partido 4 - 0 Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KVVOléOlé Alineación oficial del equipo 'KVVOléOlé' en el partido 2 - 0 Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KVVOléOlé

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atomic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Keano Wacheul la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del KVVOléOlé es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 44.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de KVVOléOlé a 2 - 0. Alireza Aminizadeh va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de KVVOléOlé pel centre va donar un gran resultat: el gol de Reynald Sougne va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, KVVOléOlé va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Keano Wacheul, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En 汤 (Tang) 俊桂 (Jungui) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Keano Wacheul quasi marca en una jugada assajada de córner que Julián Lombardero havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a KVVOléOlé per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 汤 (Tang) 俊桂 (Jungui), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): KVVOléOlé va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julián Lombardero en un 1 contra 1 amb el porter Maths Andreasson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Atomic F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Bodo Frankenberger la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atomic havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.