Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granate Magnesiano 2 (47568) - SD.Lobibeitia (490092) » 73135823: T17/J4/VII

Liga 73135823 Información oficial sobre el partido 73135823 en Hattrick

20.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / VII.560 (38596)

F.C Badalona Alineación oficial del equipo 'F.C Badalona' en el partido 2 - 0 SD.Lobibeitia Alineación oficial del equipo 'SD.Lobibeitia' en el partido
Alfons Stuckey (12') 1 - 0
Sime Zebic (78') 2 - 0
F.C Badalona Alineación oficial del equipo 'F.C Badalona' en el partido 2 - 0 SD.Lobibeitia Alineación oficial del equipo 'SD.Lobibeitia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Badalona Alineación oficial del equipo 'F.C Badalona' en el partido 2 - 0 SD.Lobibeitia Alineación oficial del equipo 'SD.Lobibeitia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Badalona

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Alfons Stuckey, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Als 78 minuts, Sime Zebic va ampliar l'avantatge de Badalona amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Wesley Bevers va rematar alt.
  • 234 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Sime Zebic, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sime Zebic per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antonio Matia Portilla va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Hans Lønstrup es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

SD.Lobibeitia

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SD.Lobibeitia, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Pedro Delgado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El SD.Lobibeitia creava perill des de la dreta al minut 36, però en Hendrik-Jan Kielstra, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rafael Aleiza desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SD.Lobibeitia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Delgado va sortir per sobre el travesser.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pablo Arroyo amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Rafael Aleiza de SD.Lobibeitia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.