Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731355275

Amistoso (Int., RC) 731355275 Información oficial sobre el partido 731355275 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

FC EKG Alineación oficial del equipo 'FC EKG' en el partido 5 - 0 Olympic Oumuamua Alineación oficial del equipo 'Olympic Oumuamua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC EKG Alineación oficial del equipo 'FC EKG' en el partido 2 - 0 Olympic Oumuamua Alineación oficial del equipo 'Olympic Oumuamua' en el partido
Tiene bastante suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC EKG

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de René Panýrek, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de EKG a 2 - 0. Cezary Sewastianowicz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): René Panýrek va augmentar la diferència de EKG a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 108 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Michael Mohabier-Panday és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Antonín Severa perquè aconseguís el 4 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan EKG va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonín Severa des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En René Panýrek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Jaromír Foldyna, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Taaroaarii Mare al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jaromír Foldyna va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Olympic Oumuamua

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antti 'Antipodean' Tuohinto.