Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353935

Amistoso (RC) 731353935 Información oficial sobre el partido 731353935 en Hattrick

15.05.2024 17:10:00

Link Snitch United Alineación oficial del equipo 'Link Snitch United' en el partido 1 - 5 Paddeteam elburg Alineación oficial del equipo 'Paddeteam elburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Link Snitch United Alineación oficial del equipo 'Link Snitch United' en el partido 0 - 7 Paddeteam elburg Alineación oficial del equipo 'Paddeteam elburg' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Link Snitch United

Goles Goles

  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Guy Dodemond de Snitch va fer un bon esprint per escapar-se de Aronne Fresta i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ditmar Brandsma de Snitch es va guanyar la targeta groga merescudament.

Paddeteam elburg

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ivar Dumas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Paddeteam es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Leonard Bastiaanse es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Karst Giling de Paddeteam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de Ivar Dumas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Leonard Bastiaanse va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 1 - 5 per a Paddeteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Evaristo Delgado va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniël Franck va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Evaristo Delgado va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Daniël Franck va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stef Plevier, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.