Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353377

Amistoso (Int.) 731353377 Información oficial sobre el partido 731353377 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 4 - 2 Uthaug United FC Alineación oficial del equipo 'Uthaug United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 0 - 4 Uthaug United FC Alineación oficial del equipo 'Uthaug United FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camerún Futbito

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): El jugador David Cumí de Camerún es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de David Mellado arribés a peus de Guillermo Maestro Líster, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Camerún el 2 - 2.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): En Santiago Trevijano va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Camerún va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 72, quan Santiago Trevijano, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Camerún va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abel Muriedas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Uthaug United FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Felix Eriksson va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Uthaug prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Jonas Andresen.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Abdallah Draoui, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tino Hacht no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 81 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gard-Henning Søyland amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Abdallah Draoui va fer una estirada espectacular al minut 84, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ove Nilsen.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Olsen de Uthaug va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.