Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353080

Amistoso (Int., RC) 731353080 Información oficial sobre el partido 731353080 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido 1 - 2 Soimii Sibiu Alineación oficial del equipo 'Soimii Sibiu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido 1 - 2 Soimii Sibiu Alineación oficial del equipo 'Soimii Sibiu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Coslada C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Gurutz Aldezabal va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Anicet Barrull va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Coslada posava el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gurutz Aldezabal de Coslada va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ángel Jacolet que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 235 Minuto 92 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ramon Cambra, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gurutz Aldezabal de Coslada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Soimii Sibiu

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Constantin Momiţă que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 107 (Gol por el centro): Soimii agafava avantatge al minut 107 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Cevdet Özaltay amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Constantin Momiţă quasi aconsegueix empatar per Soimii al minut 40, però Pepe Luis Trueba va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Constantin Momiţă va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Pepe Luis Trueba va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Tomas Kimmel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 67 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Constantin Momiţă va marcar al minut 69 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Constantin Momiţă de Soimii va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Constantin Momiţă de Soimii es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 70.