Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350872

Amistoso (Int.) 731350872 Información oficial sobre el partido 731350872 en Hattrick

15.05.2024 11:45:00

Blasters Hunters Alineación oficial del equipo 'Blasters Hunters' en el partido 1 - 6 Urawa Akakichi no Eleven Alineación oficial del equipo 'Urawa Akakichi no Eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Blasters Hunters Alineación oficial del equipo 'Blasters Hunters' en el partido 0 - 8 Urawa Akakichi no Eleven Alineación oficial del equipo 'Urawa Akakichi no Eleven' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blasters Hunters

Goles Goles

  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passava el minut 32 del matx, quan l'atent Yaou Talognon va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Olivier Hector es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Martino Muccioli de Blasters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Urawa Akakichi no Eleven

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Keld Thomassen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Guillermo Arreaza va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Alin Teleu va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 3. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Grégory Gaston de Akakichi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 48 de partit.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, Akakichi va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Guillermo Arreaza, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Svend Truelsen va augmentar l'avantatge de Akakichi a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Keld Thomassen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): Guillermo Arreaza va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Julius Lyons va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ouimpabo Hountondji va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, 貴久 (Takahisa) 島村 (Shimamura) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.